3D
panelne ograde

slika - 7


specifikacije

3D panelne ograde

Razmišljate o postavljanju nove ili renoviranju postojeće vanjske ograde za stambeni ili poslovni objekt? Imamo rješenje za Vas, a to su 3D panelne ograde – trajno, pouzdano i pristupačno rješenje koje se jednostavno postavlja i ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje.

Sustav trodimenzionalnih  (3D) panelnih ograda izrađen je od čeličnih žica koje su plastificirane.

Tehničke informacije:

Vrsta panela: Panel 3D

Materijal: Vruće pocinčana čelična žica, lakirana poliesterskim lakom u prahu

Duljina panela: 2500 mm

Visina panela: 630, 830, 1030, 1230, 1530, 1730, 2030, 2230 i 2430 mm

Veličina prozora: 200x 50 mm

Promjer žice: 4 ili 5 mm

Boje:

Ostale boje po narudžbi

Svojstva panelnih ograda

Panelne ograde jedan su od najčešćih izbora kupaca kada su u pitanju ograde. Poznate su po svojoj čvrstoći, estetici, lakoj montaži i dugom vijeku trajanja. Panelne ograde koriste se za privatne kuće, dječja igrališta, sportske parkove i industrijske objekte.

Vrste panelnih ograda

U kategoriji panelnih ograda dijelimo ograde u tri kategorije od kojih su dvije najviše u upotrebi. Poznajemo 2D i 3D panelne ograde koje su najzastupljenije, a u ovu kategoriju ograda ubrajamo i ograde od fasadnih panela.

2D panelne ograde

2D panelne ograde poznate su po svojoj čvrstoći i sigurnosti. Pogodni su za izgradnju vanstandardnih visina i objekata s vanstandardnim sigurnosnim zahtjevima. Često se koriste sportski i industrijski objekti, ali su pogodni i za dječja igrališta i javne površine, škole. sportskih terena i stambenih zgrada.

3D panelne ograde

3D panelne ograde predstavljaju dugotrajno, pouzdano i pristupačno rješenje za mnoge ljude. Također se lako postavljaju i ne zahtijevaju održavanje. Nažalost, za razliku od ograda od letvica, ove ne nude toliko privatnosti. Njihova najveća prednost je što je u slučaju oštećenja zamjena starih dijelova novim vrlo laka i brza. Prikladne su za poslovne i industrijske objekte.

Cijena

Cijene običnih panelnih ograda, za standardnu dužinu od 2,5 metra, kreću se oko 20 EUR.

Jamstvo

Jamstva za panelne ograde vrlo su slična onima koje nude dobavljači za lamelirane ograde, odnosno oko 10 godina.

Životni vijek

Životni vijek panelnih ograda može biti prilično dug zbog otpornosti i dugotrajnosti. Ovaj životni vijek prilično je sličan životnom vijeku ograda od letvica, koji iznosi između 20 i 30 godina.