Brz način do kvalitetnelijepedugotrajne odgrade

Naša misija su kvalitetne, lijepe i izdržljive dvorišne ograde i vrata.
Stoga smo i pokrenuli Dvorišne ograde. Javite nam se s pouzdanjem.

Tko smo mi

Tvrtka FRABIA d.o.o. s robnom markom FRABIA dobavljač metalnih krovnih i fasadnih ploča, krovnih i stolarskih proizvoda, folija i ostalih proizvoda za ravne krovove te obojenih pocinčanih limova i aluminija na hrvatsko tržištu. Nudimo brzu i kvalitetnu uslugu za standardne i pojedinačne projekte kako krovopokrivačima, limarima i instalaterima, tako i privatnim korisnicima. U 2023. godini pokrenuli smo novi projekt proizvodnje, distribucije i montaže raznih ograda i kompletnih ogradnih sustava.

Želimo stalno stjecati nova znanja te stalno voditi računa o proširenju ponude. Tražiti sinergije s drugim kvalitetnim i inovativnim proizvođačima te razvijati distribuciju za kompletan program ograda. 

To se može postići samo dobrim timom i zato nam je cilj stvoriti uvjete za rad temeljene na povjerenju, znanju, samostalnosti, međusobnoj suradnji i pomaganju.

U DVORIŠNIM OGRADAMA programom Frabia želimo osigurati sigurnost i kvalitetu življenja. Zato neprestano težimo poboljšanjima, kako bismo mogli ponuditi kvalitetne, inovativne i estetske proizvode i usluge za ograde. Korištenje kvalitetnih proizvoda daje osjećaj sigurnosti. Estetski izgled donosi zadovoljstvo i ispunjava Vas ponosom.

Iskustvo
45+ godina
Zaaposlenih
200+
Zadovoljnih kupaca
10.000+
Proizvoda u skladištu
3500+

Informirajte se o proizvodima i uslugama